BLIJF VERBONDEN! Nieuws en updates tijdens COVID-19 Meer informatie
Gratis verzending op elk abonnement boven $224.99
Mannatech Homepage
Sie kaufen ein mit
Gratis verzending op elk abonnement boven $224.99

ECHTES ACEMANNAN

Xklusiv bei Mannatech

Vele ondernemingen zijn weliswaar van mening dat zij over Acemannan verfügen willen beschikken, maar zij betrekken hun produkten niet op de vereiste kwaliteitsgaranties ten aanzien van het moleculaire gewicht. Hier kunt u lezen waarom Mannatech de enige onderneming wereldwijd is, die over echtes Acemannan verfügt - de beste bron van Glykanen.

Echte Acemannan

Warum ist Acemannan wichtig?

Het glykaan in Acemannan bevat glycolzuur, dat het lichaam stimuleert en het immuunsysteem ondersteunt, dat een invloed heeft op vele fysiologische functies in het menselijk lichaam.* Manapol® Pulver wordt momenteel gebruikt als het enige product met de farmazo-wetenschappelijk verantwoorde productreeks van 1 - 2 miljoen Dalton Acemannan. Dit maakt Mannatech het enige bedrijf ter wereld dat verantwoordelijk is voor het meest betrouwbare, stabiele en zeer efficiënte acemannan. Geen enkel ander bedrijf bereikt dit slechts een paar jaar geleden - Mannatech is een pionier en marktleider in glycantechnologie.

Dit extract van aloë vera ondersteunt wetenschappelijk ontwikkelde centrale systemen in het menselijk lichaam en kan voor dit doel worden gebruikt:

- het immuunsysteem te moduleren. kognitieve functies zoals concentratievermoeidheid en verbetering van cognitieve kennis. - om de gezondheid van de bevolking te ondersteunen. naar mentale welzijnsgevoelens.

Durch wissenschaftliche Studien als wirksam bewiesen

In de laatste 30 jaar zijn de immunologische voordelen van Acemannan ontdekt door talrijke studies over de immunologie van Acemannan. De orale verdoving is veilig gebleken en wordt gebruikt ter ondersteuning van een gezonde bloed- en lipidenbalans, heeft een positief effect op de hersenen, de bloeddoorstroming en het immuunsysteem en kan werken als immunomodulator.

 

Auf Mannatech-Produkte Bezug nehmende Veröffentlichungen

De definitie van echtem Acemannan

Het aloë vera blad bevat 99% water, maar ook aminozuren, minerale zouten, vitaminen, natriumchloride, glycanen en peptiden en - voor de gezondste - lang houdbare polysacchariden, die geacetyleerde mannose of acemannan bevatten.

De Chemical Abstract Service (CAS) en de United States Adopted Names Council (USAN)††† definiëren Acemannan aan de hand van zijn hoge moleculaire gewicht (MW) van 1 tot 2 miljoen Dalton, de standaardgrootte voor de bepaling van de molmassa.

Vergleich mit Mitbewerbern

Warum Mannatech das einzige Unternehmen mit echtem Acemannan ist

Vele variabelen kunnen de doeltreffendheid van aloë vera beïnvloeden, zoals het lichaam, het klimaat en de omstandigheden voor aloë vera, alsmede de methoden waarmee de gel tijdens de verwerking wordt geëxtraheerd. Bovendien kunnen factoren als co-filtratie en de kwaliteit van de aloë vera gel ook worden gebruikt om de kwaliteit van de aloë vera gel te verbeteren. Alleen Natural Aloe de Costa Rica gebruikt de echte vulcanischen Böden en de fortschrittlichen Verarbeitungstechnologien, waardoor de hoge kwaliteit van de grondstoffen behouden blijft. Andere bedrijven waren er weliswaar van overtuigd dat zij in hun produkten Acemannan verwerkt hadden, doch door hun werkwijze bij de verwerking van Acemannan-Komponenteils was de situatie nog veel rooskleuriger geworden.

 

Natuurlijke aloë uit Costa Rica

Een exclusief partnerschap

Meer dan tien jaar geleden is Mannatech een exclusief partnerschap aangegaan met Natural Aloe de Costa Rica en de Pelon Group om de hoge kwaliteit Aloe vera barbadensis Miller Hybrid plant te gebruiken voor de productie en oogst van de plant. In nauwe samenwerking met hun deskundigen ontwikkelen onze wetenschappers een gepatenteerd proces met ethanolabsorptie om 100% acemannaan uit aloë te extraheren, en ze vormen de basis voor Manapol Pulver, dat vandaag de dag de basis vormt voor veel van onze innovatieve voedings- en huidverzorgingsproducten, waaronder onze bestseller, de Ambrotose® voedingsadditieven.*

Probeer het zelf maar!

Ontdek waarom miljoenen mensen over de hele wereld genieten van de fantastische wereldwijde voordelen die de echte wereld biedt en waarom zoveel van deze mensen onze producten al zo lang gebruiken.* Ontdek zelf waarom dit verbazingwekkende plan al decennialang in veel culturen zo algemeen erkend wordt. Maak uw weg naar een nieuwe gezondheid en een nieuw welzijn - begin en groei uw lichaam met producten die gegarandeerd Glykane† en echte acemannaan bevatten.

Flyer herunterladen

Glykanen zijn in de natuur vorkommende nützliche Sacchariden.

†† Chemical Abstract Service (CAS) - Abteilung der American Chemical Society (ACS); United States Adopted Names Council (USAN) - Abteilung der American Medical Association (AMA)

Remodal

© 2023 Mannatech, Incorporated. Alle rechten voorbehouden.